Victor Dreessen

 

Liefde voor Formule 1, power door een juiste mix aan brandstof en lucht

Ik heb een voorliefde voor auto’s. Dat is altijd al zo geweest. Mijn vader leerde mij al vroeg autorijden op de Windraak. In zijn Mercedes reed ik rond en dat was toch wel een status in die tijd. De liefde voor auto’s, techniek en snelheid heb ik doorgegeven aan mijn zoon.

Als ware fans bezoeken wij samen met familie, vrienden en klanten de Formule 1 en genieten van Max Verstappen zijn opportune en toch luchtige rijgedrag. Ik laat dan ook alles van mij laten afglijden, het is zo leuk om te doen en te mogen ervaren dat je samen ergens intens van kunt genieten. De windvlaag die je voelt als de coureurs voorbij vliegen, laten een spoor van verrukking achter bij eenieder die van deze sport houdt. Maar daarna ben je ook kapot moe van alle indrukken, technische leerervaringen en van de drukte van alledag die je dan los kunt laten. Zo ook vijf jaar geleden.

We hadden een mooi hotel geboekt in Hongarije en we hoorden dat de Formule 1 ‘in de buurt’ was. We kochten kaartjes van de receptie en wat bleek? We werden met de limousine gehaald en gebracht en we mochten als ware VIPS meteen de paddock betreden. We waren verrast, blij en dat gevoel wilde ik voor altijd koesteren. Hier maak ik dan ook graag een link naar mijn werk, naar onze klanten. Klanten van VLM mogen ervaren dat ze als VIPS worden onthaald. De snelheid van handelen en de technische analyse, de passie voor advies en accountancy spat ervan af.

Ons team haalt met haar vaktechnische specialisatie klanten binnen, sleutelt met precisie aan het project, voedt de klant met de juiste mix aan brandstof en lucht en laat de klant weer gaan met een ronkende motor om te kunnen ondernemen. Snelheid, kracht en beweging zorgen ervoor dat de missie volbracht wordt en tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Onze krachtige formule bij VLM werkt eigenlijk dus net zo…

 

René Pronk

Schapendoezen: uitdagend en constant in beweging

Lekker onthaasten en genieten van het enthousiasme, de onbevangenheid en speelsheid van deze lieve en energieke vrienden.

LEES MEER