René Pronk

 

Schapendoezen: uitdagend en constant in beweging

Niets gaat er boven mijn grootste hobby om na een dag hard werken samen met onze schapendoezen op pad te gaan. Samen de natuur in, de vrijheid en frisse lucht tegemoet.

Lekker onthaasten en genieten van het enthousiasme, de onbevangenheid en speelsheid van deze lieve en energieke vrienden. Samen met mijn echtgenote Monique waren wij eind jaren '90 op zoek gegaan naar een heuse familiehond.

Uiteindelijk kwamen wij na veel lezen en kennelbezoekjes uit bij de schapendoes. Een beweeglijke en speelse hond die uitdaging nodig heeft, vandaar dat ik naast het wandelen ook de behendigheidssport met hen beoefen. Eenmaal opgenomen in ons gezin wilden wij deze verrijking niet meer kwijt en groeide de liefde voor dit ras. De schapendoes is een échte familiehond: alert, intelligent, waakzaam, speels, trekt er graag op uit, wil graag samenwerken (vandaar de sport), vertrouwt op jou en heeft zo af en toe ook een eigen willetje. Kijkend naar deze eigenschappen dan zie ik deze grotendeels terug in mijn werk bij VLM en in ons team.

Onze medewerkers hebben de vrijheid om zich te ontwikkelen, werken projectmatig samen in teams, zijn leergierig, krijgen ruimte om te ontspannen (werk-privé), moeten ook zelfstandig werken en kunnen terugvallen op hun collega’s. Onze klanten kunnen rekenen op onze expertise, alertheid op ontwikkelingen in de branche, op onze samenwerking om gestelde doelen te halen, op een band voor jaren gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Samen vormen wij een team, zoals we dat ook in de thuissituatie doen. Zo creëren wij samen bewegingsvrijheid én dus lucht.

 

Maurice Geilen

Trompetgeschal… van blaaslucht naar muziek

Verschillende stijlen, betekent ook dat we bij VLM Accountants & Adviseurs verschillende disciplines beheersen. 

LEES MEER