Sara Gazzah

 

VLM groeit met u mee!

Vijf jaar geleden trad ik in dienst bij VLM. Ondanks mijn ambitie had ik nooit durven dromen dat ik op een dag de positie van partner in deze fantastische organisatie zou gaan bekleden. De afgelopen jaren heb ik mogen werken met bevlogen collega’s, ondernemers én krachtige persoonlijkheden. De organisatie veroverde mijn hart en de stip aan de horizon ben ik dan ook geen moment uit het oog verloren. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en alle kansen die ik via deze organisatie heb gekregen. Mede hierdoor ben ik nu in staat om deze nieuwe stap in mijn carrière te zetten en samen verder te groeien. Professionaliteit, kwaliteit, diversiteit en innovatie vormen de kern van onze samenwerking voor nu en de toekomst. Met deze stap is de continuïteit in en de verbondenheid met de regio gewaarborgd.

Het blijven inspelen op veranderingen en samen met onze relaties doelen realiseren staan centraal. Strategische keuzes maken zorgt ervoor dat de juiste groei doorlopen wordt. Ik zie mezelf daarbij graag als sparringpartner voor de ondernemer en ga geen uitdaging uit de weg. Ik kijk erg uit naar de toekomst en de vervolgstappen die wij met ons mooie kantoor en het geweldige team voor ogen hebben. Met elkaar zullen wij als uw partner onze doelen blijven najagen: één team, één taak! Niet voor de korte termijn maar om een langdurige en intensieve samenwerking mee op te bouwen. Een partner die verder kijkt dan alleen naar de cijfers, zodat er chemie ontstaat en u de mogelijkheid heeft om echt uit te blinken. Stilstaan om te evalueren en te innoveren om groei en verandering te kunnen bewerkstelligen, is van groot belang voor een succesvolle en gedreven ondernemer. Regelmatig kijken of de onderneming en de richting nog bij je ambities passen en de balans bewaken tussen je persoonlijke belang en het bedrijfsbelang.

In mijn vrije tijd waai ik graag uit aan de Noordzee of de Middellandse Zee. Daar kom ik tot rust, haal ik mooie herinneringen op uit mijn jeugd en maak ik weer nieuwe herinneringen met mijn gezin. Het geeft me lucht, ruimte en inzicht om actie te ondernemen voor zaken die anders kunnen of moeten veranderen. Ik zit vol passie en positieve energie om dit over te dragen aan anderen. Samen komen we tot ‘the next level’. Voor een inspirerende gedachtewisseling ben ik dan ook altijd in. Wij groeien graag met u mee.

 

Victor Dreessen

Liefde voor Formule 1, power door een juiste mix
aan brandstof en lucht

Ons team haalt klanten met vaktechnische specialisatie binnen,
sleutelt met precisie aan het project

LEES MEER