Audit & Assurance

Ook voor vrijwillige en wettelijke controles
van uw jaarrekening kunt u terecht bij VLM. Wij richten ons daarbij op het MKB en Non-Profit en zijn ervaren in vrijwel elke bedrijfstak.


Wettelijke controle jaarrekening

U bent wettelijk controleplichtig indien u twee achtereenvolgende jaren voldoet aan tenminste twee van de volgende eisen:

  • Netto-omzet > 12 miljoen euro
  • Balanstotaal > 6 miljoen euro
  • Aantal medewerkers > 50

Ons controleteam bestaat uitsluitend uit zeer ervaren accountants. Bij de controle van de jaarrekening maken wij gebruik van de bij u aanwezige kennis en capaciteit om de controle op een efficiënte wijze uit te voeren op een kwalitatief hoog niveau. Onze controleaanpak is erop gericht de interne en externe factoren te onderkennen en evalueren die mogelijke risico's met zich brengen voor uw organisatie.

Voor de gegevensuitwisseling tijdens de controle maken wij gebruik van onze beveiligde klantportal, zodat uw gegevens in het uitwisselingsproces optimaal zijn beveiligd. 

Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen of bent u geïnteresseerd in nadere informatie of een kennismaking, stuur dan een e-mail naar info@vlmaccountants.nl of laat een verzoek achter via de contactpagina op deze site.

Uiteraard kunt u ook bellen met een van onze medewerkers. 

Maurice Geilen

Trompetgeschal… van blaaslucht naar muziek

Verschillende stijlen, betekent ook dat we bij VLM Accountants & Adviseurs
verschillende disciplines beheersen. 

LEES MEER

NIEUWSBERICHTEN