EmailLinkedIn

Vacatures VLM

Vola Leinders Monetarius is voortdurend op zoek naar talentvolle accountants, fiscalisten en assistent-accountants. Op deze pagina vind je de meest recente vacatures.
 • Ervaren Assistent controlepraktijk
  Als assistent-accountant in de auditpraktijk werk je in het team mee aan het uitvoeren van wettelijke en vrijwillige controles in het MKB. De combinatie van werken en leren zorgt ervoor dat je de theorie direct in de praktijk kan brengen. Uiteraard krijg je voldoende begeleiding van ervaren collega's in een team waarin hard werken en plezier maken samen gaan.

  Ben jij dus bezig met je opleiding tot accountant, heb je enige jaren relevante werkervaring en zoek je een uitdagende functie in onze controlepraktijk, neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

 • (Senior) Belastingadviseur

  Als (senior) belastingadviseur verricht je geheel zelfstandig advieswerkzaamheden voor onze cliëntenportefeuille. Het begeleiden van junior adviseurs vormt een onderdeel van je werkzaamheden. Kwaliteit van advisering staat bij ons kantoor hoog in het vaandel.    

   

  Ben jij als academisch gevormd fiscalist dus werkzaam in de fiscale praktijk, heb je minimaal 10 jaar relevante werkervaring en zie je het als een uitdaging om ons fiscale team te komen versterken, neem dan contact met ons op voor een kennismaking.